woensdag 26 mei 2010

STARS ON 45


"Stars on 45" is zo één van die draken die we of we het willen of niet, heel ons leven met ons mee zullen moeten dragen ... Nu JAAP EGGERMONT was geen idioot toen hij dat project opstartte. Eind jaren '70, begin jaren 80 had elke DJ een BOOTLEG in zijn platenkoffer zitten ... een mix van ... U zult het al geraden hebben ... de songs die later voor STARS on 45 in dezelfde volgorde aan elkaar gezongen werden ... Het probleem met die BOOTLEG was dat een aantal artiesten (het ging over the Beatles cataloog als ik het me allemaal nog goed herinner) hun toelating niet wilde geven om de MIX officieel te laten verschijnen.

En nu komt natuurlijk de kat op de koord. Ik heb die MIX ooit op VINYL gehad, maar als je op verschillende plaatsen, met "collega's" samen DRIVE INN shows draait, welja dan verdween er al eens iets in de bak van iemand anders (en andersom). Wie die MIX op VINYL heeft en zo vriendelijk is me daar een kopie op 320 KPBS op CD te zetten ... graag, en het hoeft helemaal niet gratis. Of misschien weet iemand van Jullie wat de naam van die MIX was, en is die wel ergens te downloaden (zonder dat we ons daarvan bewust zijn).

Ik heb al aan de groten der Aarde gevraagd (laten vragen) of ze me konden verder helpen, maar MICHEL FOLLET, GUY DE PRE en LEON BLOKHUIS (de man achter de TOP 2.000 in Nederland) hebben van die MIX "...nooit gehoord..." "...Zijn niet in het bezit van..." Klinkt me toch een beetje te geloofwaardig om waar (niet waar) te zijn ... dus PLEASE PLEASE PLEASE, als iemand ons liefhebbers, verzamelaars, hiermee kan helpen ... graag, en bedankt bij voorbaat. please contact me at rik.scherpenberg@mil.be

2 opmerkingen:

  1. http://www.leoblokhuis.nl/muziekforum_antwoord.asp?Id=547

    BeantwoordenVerwijderen
  2. and the winner is ... http://houstonwehaveaproblem2012.blogspot.be/2012/08/playlist-06112012.html

    BeantwoordenVerwijderen